RSS

LES XARXES SOCIALS


Bona tarda bloggers!!
 Avui tractarem sobre les xarxes socials:


Les xarxes socials cada dia avancen més, alguns pensen que son un gran progrés i altres pensen que son una perdua de temps, però l’unic que es veu clar es que cada vegada més, van adquirint més importància dins d’internet i a fora d’ell.

Com sabem, les xarxes socials serveixen per a moltes coses i podriem dir que gràcies a elles millorem la nostre qualitat de vida. Aquí us deixem un enllaç de les xarxes socials i els usos educastius que se li poden donar. Està publicat per en Jordi Jubany és mestre i antropòleg




esperem que ho trobeu interessant. i si teniu algun dubte o suggeriment no dubteu a comentar!
gràcies

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bones!

Avui en dia les xarxes socials estan presents en tot arreu, ja que ens permeten comunicar-nos amb gran facilitat arreu del món. És un gran recurs del que tothom gaudeix.

Unknown ha dit...

És cert que les xarxes socials ens faciliten la comunicació de manera immediata amb persones d'arreu del món, però també hem de tenir en compte que els abusos mai són bons i que hem d'evitar que sigui una perdua de temps i ens distregui de les coses realment importants de la vida com són les relacions amb els companys, els estudis i la família.

Publica un comentari a l'entrada