RSS

UNA IMATGE VAL MÉS QUE MIL PARAULES!

Hola amics del blog! 

Per començar la setmana us deixem aquesta imatge que descriu tan bé l'evolució del paper del docent, al veure-la no m'he pogut resistir a compartir-la amb tots vosaltres! 



Què en penseu?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. El pitjor és que ha passat a ser el normal, i a premiar els nens quan treuen bones notes o be quan no en suspenen!! Què és aixooo!!?!

Unknown ha dit...

Esta clar que hem passat d'un extrem a l'altre. Ara sempre la culpa de les males notes és dels educadors/es i no pas dels alumnes o dels pares. Hem d'analitzar cada cas, poden influir molts factors en el fracàs escolar dels infants.

Una mare ha dit...

Hola noies, desobrir aquest bloc ha sigut molt interessant. Com a mare, penso que en tots els aspectes de la vida els extrems són dolents. Cal buscar sempre un terme mig, per aixó la importancia del diàleg, la negociació i la resolució de conflictes. La docencia hi juga un paper important, el mestre o l'educador ha de ser respectat igual que als pares. En el moment que els pares i els mestres perden la seva autoritat (de la qual no s'ha d'abusar), el nen sempre se'n veu afectat.

Anònim ha dit...

Bones!!

Tot i que és molt trist, es la realitat, cada cop més s'està perdent el respecte cap els professors, abans els alumnes temien al mestre, ara és al contrari.

Estem d'acord en que hi ha d'haver un terme mig, sobretot que el nen no es vegi afectat.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per compartir amb nosaltres les vostres opinions. Estem d'acord en tot el que dieu i creiem que és molt enriquidor compartir opinions d'estudiants, mares i d'altres persones vinculades o no amb el món de l'educació.

Unknown ha dit...

com el títol bé diu... Una imatge val més que mil paraules!
o ens espavilem o l'educacció no avançarà MAI!

Multi Grau ha dit...

Com han dit en publicacions anteriors, una imatge val més que mil paraules.
Des de Somnis Escrits volem aportar el nostre granet de sorra i compartir també la nostra opinió amb vosaltres.

Us convidem a passar-vos pel nostre blog i compartir amb nosaltres les vostres opinions ! Moltes gràcies !

Publica un comentari a l'entrada