RSS

EL NOSTRE DEBAT D'AVUI

Bona tarda a tots els bloggers que visiten les5educadores!

Avui us proposem un debat que pot ser molt interessant.
Esperem que tots i totes ens comenteu i doneu la vostre opinió ja que és una manera per saber si tothom creu igual o hi trobem diferents conclusions.

Nosaltres us voldriem preguntar un parell de coses. Com ja sabem els infants d'avui en dia, ja saben manejar molt l'internet i molts dels programes de l'ordinador.
Nosaltres volem preguntar-vos:

D'on creieu que treuen tota aquesta informació: de l'escola, dels pares, dels amics, dels germans grans..? Que en creieu?

També creiem que aprenen molt més del que altres anteriorment haviem après, i molt més aviat. Per això també volem preguntar-vos:

Creieu que és un problema que sapiguen més els nens i nenes que els seus propis pares? Per què?

Moltes gràcies i esperem que ens doneu les vostres opinions aviat!
Fins la pròxima! 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comentaris:

fran ha dit...

els petits capten d´arreu qualsevol informació, sigui bona o dolenta. El problema esta en el canal d'on reben aquesta informació.

Si quieres aprender, enseña ha dit...

Desde el nostre punt de vista, els nens reben aquesta informació a través dels seus germans grans i moltes vegades de la televisió, doncs molts cops aquesta ensenya un món que a primera vista desconeixem.
Respecte a la vostra segona qüestió, sense cap dubte ens és evident que els nens i nenes, d'edat cada vegada menor, sapiguin dominar millor els racons d'internet i les xarxes socials que els propis pares. Moltes vegades els pares desconeixen quines són les pàgines que dominen els seus fills i fins a quin punt altres persones desconegudes poden saber sobre la seva intimitat i forma de vida. Potser una bona solució seria que desde l'escola fossin els mestres i altres especialistes els qui els advertís sobre un mal ús i una falta de seguretat a la xarxa.

Anònim ha dit...

Considero que quan ets més petit, es té com a camí a seguir el de les persones grans que t'envolten, quan nosaltres erem petits, jo acostumava a jugar amb jocs que els meus cosins grans i muns pares havien jugat. Però ara, quan els més petits busquen els models a seguir, veuen que és un món tecnològic i que els jocs es poden treure d'aquest món.

Unknown ha dit...

No tinc massa idea d'on aprenent, però crec que l'escola te una paper molt important. I fen referencia a la segona pregunta, crec que és un problema molt gros que els nens sapiguen més que els pares ja que depen com els nenes poden enganar als pares

Anna C ha dit...

Els nens petits aprenen molt més ràpid perquè ja han nascut amb aixó, els demés sobretot la gen gran ho ha hagut d'aprendre un cop grans. No crec que sigui dolent que els nens sapiguen més que el pares mentres no en facin un mal ús.

Unknown ha dit...

Moltes gràcies per les vostres opinions!

Unknown ha dit...

Nosaltres creiem, con l'Anna C, que als nens els hi costa menys utilitzar les noves tecnologies perquè, podem dir, que han nascut utilitzant el telèfon mòbil, les tablets, els mp4, etc... Tenen molta més facilitat que nosaltres perquè segurament des de petits estan observant als seus pares com utilitzen aquests aparells i són els propis pares que des de petits ja els hi ensenyen com els poden utilitzar, ja sigui per jugar o per comunicar-se.

Anònim ha dit...

Nosaltres creiem que no és cap problema que els nens sapiguin més que els propis pares. Tots hem d'aprendre de tots. Actualment molts nens ensenyen als seus avis o pares a utilitzar els ordinadors, per exemple

Unknown ha dit...

Gràcies de nou per les vostres opinions! Seguim en contacte!

Publica un comentari a l'entrada